No Colour No Glory - Business Meets Design 2017

Wat is de impact van kleuren bij professionele vormgevers, in mode, in communicatie, bij product design, kunst, architectuur en meer? Tijdens de 2 dagen durende conferentie, wordt deze impact en hun achterdrond besproken door sprekers uit heel Europa. 

Kleur bij het ontwerpen is zeer subjectief. Een kleur kan bij verschillende personen ook verschillende reacties uitlokken. Soms heeft dit te maken met een persoonlijke voorkeur, maar ook de culturele achtergrond speelt in de beleving een rol. 

De betekenis van kleuren is een wetenschap op zichzelf. Mensen bouwen hun hele carrière rond de effecten van kleuren zowel op het individu als op een groep. Iets simpel als het aanpassen van een nuance of verzadiging van een kleur kan een heel ander gevoel veroorzaken. 

Tickets zijn gratis, maar beperkt. Om zeker te zijn van een plaats reserveer je best. Meer info: www.businessmeetsdesign.com

10 en 11 oktober 2017
Cube Design Museum - Kerkrade
Nederland

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning