De Van Eyck Call for Applications is open!

Kunstenaars, ontwerpers, fotografen, (landschaps-) architecten, curatoren, schrijvers en denkers kunnen zich nu aanmelden voor een werkperiode aan de Jan van Eyck Academie voor minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar.

 

De Van Eyck in is een internationaal multidisciplinair postacademisch instituut waar je de tijd en ruimte krijgt om je werk verder te ontwikkelen in een inspirerende, meervoudige werkomgeving.

De Van Eyck biedt: een eigen studio; studiobezoeken door (gast)adviseurs; goed uitgeruste Labs (print, fotografie/nieuwe media, hout, metaal, een bibliotheek en een Lab voor natuuronderzoek); samenwerkingsprojecten met maatschappelijke partners en partners uit de wetenschap en kunst; een publiek programma van lezingen, events, workshops, symposia en tentoonstellingen.

Meld je vóór 2 oktober 2017 aan voor een werkperiode startend vanaf april 2018.

Alle informatie vind je hier.

Van Eyck

Meervoudig instituut voor beeldende kunst, ontwerp en reflectie
Academieplein 1
Maastricht – NL
janvaneyck.nl

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning