de Stadsfabriekjes in Genk

Met het concept van de Stadsfabriekjes wil Stad Genk, samen met EFRO, VLAIO en de provincie Limburg, inzetten op creatief en kleinschalig ondernemerschap, vooral in Genk centrum. Men zoekt dus nieuwe, originele concepten die het aanwezige aanbod in de stadskern kunnen versterken. Op deze manier wil men mensen met goesting om te ondernemen en met een creatieve passie helpen om hun eigen kleinschalig, micro-maakatelier uit te bouwen.

De kandidaat ondernemers krijgen niet enkel geldelijke steun. Bij De Stadsfabriekjes krijg je ook een persoonlijke stap-voor-stap begeleiding in het proces van een idee naar een eigen zaak! Ondersteuning bij het opmaken van je business plan, het helpen zoeken naar de perfecte locatie, het zoeken naar de juiste partners die jouw concept nog kunnen versterken,…met andere woorden : een volledige ondersteuning om jouw droom werkelijkheid te maken.

Meer informatie vind je ook terug op de website: www.destadsfabriekjes.be of je kan een mailtje sturen naar destadsfabriekjes@genk.be

De Stadsfabriekjes kunnen ook gevolgd worden op Facebook.

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning