Lezing Dierbaar Design

Gerry Vervoort van Dierbaar Design importeert en restaureert vintage meubilair, waaronder ook Eames-meubels. Hij zoekt naar het persoonlijke verhaal van een meubel en wil weten wat dat precies voor die ene persoon dierbaar maakt. Op 4 mei komt hij vertellen over zijn passie!

http://assets.design.cultuurplatform.be/files/1610/original/883e2706-5a89-46c2-afcb-dce386f5c658.jpg?1493300092Op 4 mei geeft hij een lezing over zijn passie, over de zoektocht naar restauratietechnieken en hoe de industrialisering van het hedendaagse productieproces haaks staat op het oorspronkelijke ontwerp. Gerry Vervoort stoffeert zijn lezing met anekdotes en beeldmateriaal.

Praktisch

Donderdag 4 mei 2017, 20u15
C-mine cultuurcentrum, kleine zaal
Basisprijs: € 12
Meer info en reservatie via C-mine cultuurcentrum

Deze lezing kadert in het randprogramma van de expo The World of Charles and Ray Eames. De expo zal deze avond uitzonderlijk open zijn tot 20.15 uur.

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning