Kunst in de Kamer 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg en de provincie Limburg Kunst in de Kamer.

Gastspreker Jan De Cock is de Belgische kunstenaar die een tentoonstelling had in de Tate Modern in Londen, en de eerste levende Belgische kunstenaar die in het Moma in New York mocht tentoonstellen. Hij brengt zijn verhaal rond zijn oeuvre so far en zal zijn samenwerking met A2O architecten toelichten.

Kunstenares Nancy Slangen maakt collages en schilderijen. Het resultaat van haar collages zijn steeds reproducties op groot formaat. Daarnaast combineert Slangen ook de afgedrukte collage met schilderen en maakt ze schilderijen pur sang.

Programma
19.00 uur: Onthaal
19.30 uur: Opening Kunst in de Kamer 2017
19.35 uur: Welkomstwoord
19.40 uur: Voorstelling Nancy Slangen
20.00 uur: Gastheer Jan De Cock
21.00 uur: Opening expo & netwerkreceptie

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning