RECIPROCITY The Taste of Change met Limburgse smaakmakers

Vanaf 1 oktober is Luik in de ban van RECIPROCITY. Deze designtriënnale gaat gepaard met heel wat activiteiten. De tentoonstelling The Taste of Change toont 59 producten, projecten en diensten die na een internationale oproep werden weerhouden. Onder meer Linde Hermans en Ben Hagenaars dragen hieraan bij. 

Een internationale opdroep resulteerde enkele maanden geleden in ruim 200 inzendingen en het was een zware taak voor het professioneel comité - waarin ook Cultuurplatform Design zetelde - om een selectie te maken. Taste of Change onthult hoe hedendaags design nadenkt over voorwerpen, diensten en systemen die innovatie bevorderen en vooral duurzame oplossingen trachten aan te reiken voor het bereiden, conserveren, verspreiden en delen van voedsel. 

Naast werk van onder meer Ben Hagenaars en Linde Hermans kan je ook werk ontdekken van Pablo Caldéron Salazar, deze master in social design is ook onderzoeker bij Social Spaces - LUCA School of Arts campus C-mine. En ook Jihyun Riyou Toegepast 16-laureate heeft met haar studio Jihyun David een aandeel in de expo. The Taste of Change is nog tot en met 31 oktober te bezoeken in Espace Saint-Antoine Musée de la Vie wallonne in Luik. Ook in het programma Welcome To__ hebben dan weer  Virginia Tassinari en Thomas Lommée een hand, evenals Pablo Caldéron Salazar overigens. 

Meer info vind je hier

http://assets.design.cultuurplatform.be/files/1151/original/Edible-Growth_Rutzerveld_photo-Bart-van-Overbeeke.jpg?1444231366 

 

 

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning