Oproep onthaalsalon Domeinkasteel Bokrijk

De Provincie Limburg lanceert een oproep aan alle ontwerpers en bedrijven voor de aankleiding van het domeinkasteel van Bokrijk. 

De vernieuwde conferentie- en vergaderruimten op de bovenverdieping worden veelvuldig gebruikt door het provinciebestuur. Recent werd het plan opgevat om alle kasteelgasten in de toekomst op te vangen in een speciaal daarvoor ingericht onthaalsalon op de begane grond en daarvoor lanceert het nu een oproep. 

Wie ideeën heeft voor de aankleding van het kasteel moet zich uiterlijk 23 oktober inschrijven. In samenspraak met Design Vlaanderen, curator Bart Lens en Bokrijk-architecte Kristien Ceyssens wordt dan een voorselectie gemaakt. Na deze voorselectie zullen tijdens een startvergadering met gezamenlijke workshop dag op vrijdag 6 november 2015 de interessantste ideeën op elkaar worden afgestemd. De weerhouden bedenkers ontvangen dan voor de eerste idee schetsen een kostenvergoeding van €400 (incl btw en workshop dag).

Meer info vind je hier
http://assets.design.cultuurplatform.be/files/1158/original/bkrk kasteel.jpg?1444368709

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning