Limburg boven bij Henry van de Velde Labels 2013

http://assets.design.cultuurplatform.be/files/515/original/henryvandevelde.jpg?1380835011

De Limburgers blijven dit jaar allesbehalve onopgemerkt bij de Henry van de Velde Labels, het kwaliteitslabel van de Vlaamse Gemeenschap voor geweldige, innovatieve en goed vormgegeven objecten en projecten. Bij de 17 laureaten zijn maar liefst vier Limburgers. En niet van de minsten!

 

Roel Vandebeek won er eentje voor zijn prachtige servies Facing Food voor Serax. Ook de Mine Collection van Studio Segers voor De Zetel en het industrieel ontwerp van een tabletpers modulesysteem van Frans Hegge (Hegge ID) voor GEA Collette vielen in de prijzen net als het fraai vormgegeven boek Cultuur3 dat grafisch vormgever Pablo - Hectica - Hannon ontwikkelde voor School of Education (KU Leuven).

Alle Henry van de Velde-laureaten van 2013 vind je hier.

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning