Oproep: Foodways

http://assets.design.cultuurplatform.be/files/400/original/Foodways_Logo.jpg?1371712579

Genk heeft smaak en we willen dat jullie deze smaak mee bepalen. Stad Genk en gitzwart organiseren FOODWAYS, een markt in het teken van local food & design. Op 15 september vindt deze markt plaats tesamen met een groot eetfestijn, live music en de lancering van het Genkse streekproduct. Dit alles in het kader van het C-mine moment en voor een publiek van wel 5.000 (ongeveer) bezoeker.

Wij zijn op zoek naar creatieven en designers die binnen het thema food & design (willen) werken en hun producten willen tonen, verkopen of zelfs laten proeven aan de bezoekers. Of wil je een experimentele installatie maken speciaal voor dit event? We denken zowel aan verkoopbare voedselgerelateerde producten (voedsel, serveren, verpakken, boeken) als concepten.


Als je interesse hebt om deel te nemen aan dit project horen we het graag. We vragen van jou: je naam, e-mailadres, tel. nr., adres, website en je product in vijf zinnen + een afbeelding in high res. Voor vragen neem gerust contact op via mail (info@gitzwart.com) of telefoon (+31624337475 of +32479469431).

Praktisch:
-registratie voor 30 juni
-datum vrijhouden in je agenda: zondag 15 september, 12u-20u
-je krijgt een stand op het plein van C-mine (Genk)
-inkleding en transport doe je zelf
-promotie via Foodways communicatiekanalen

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning