MARKED by designer

De tien ontwerpers van MARKED zullen vanaf begin februari tot eind maart een verkoopboost geven aan hun producten. Elke week zal één ontwerper zijn design koppelen aan een leuke actie in de winkel waar zij mee samenwerken.

Eerste in de rij is Jeroen Seré (www.sere.tv). Op 9 februari houdt hij een dag vol Italiaans design bij Put Interieur (Genkersteenweg 433 - Hasselt). Vanaf 14 u. krijg je een blik achter de schermen van zijn ontwerp, gevolgd door een aperitivo om 16u30. Op het einde van de dag wordt er ook een terracotta schaal uit zijn seré/collezione twv 138 euro verloot.

Denise Gielen zal haar collectie schalen (www.trans-formation.be) en objecten verkopen tijdens MAD Valentine, het ideale moment om een Valentijnsgeschenk te scoren. Je kan haar van vrijdag 8 februari (opening) tot zondag 17 februari vinden in de Boxstore (Vennestraat 127 - Genk)

Op vrijdag 22 februari verlichten de lampen van Astrid Vyt de dansvloer van de Muziekodroom tijdens MODKLUB.

'Colored by' toont 'colored colorings’ van een selectie kunstenaars en ontwerpers. Kom tussen zaterdag 23 maart en zaterdag 2 maart naar de mini-expo van de colorings van Laura Bergans in Bookshop Copyright in Gent.

 

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning