provincie Limburg.be

Jobinspiratiebeurs in Bokrijk

Wilt u zelf starten als VAKman? Bent u een VAKman en zoekt u nog verdere expertise en inspiratie? Of bent u voor uw bedrijf op zoek naar de juiste VAKman? Dan is de jobinspiratiebeurs op 27 september iets voor u.

Voor wie is de jobinspiratiebeurs de ideale plek?

 1. Mensen die een job als VAKman ambiëren.
 2. Starters, werknemers en ondernemers die geïnspireerd willen worden.
 3. Ondernemers met nood aan VAKmanschap.

Programma

13.00u  Opening netwerkmarkt

13.30u  Welkom door gedeputeerde Igor Philtjens

13.45u  VAKman/ondernemer aan het woord: Raymond Vanstraelen, oprichter Bioracer spreekt over het belang van VAKmanschap voor de groei van zijn bedrijf.

14.15u  Bepaal zelf uw programma:

Diverse inspirerende getuigenissen van VAKmensen en bedrijven:

 • Denise Gielen getuigt over haar manier om succesvol te zijn als architecte én als galerijhouder.
 • Veronique Sneyaert, VERONIQUE, vertelt over haar start als fulltime ondernemer in juweelontwerp en dat na 17 jaar te werken in dienstverband.
 • Johnny Ceyssens, Wilgen, brengt een verhaal over de groei en uitbouw van zijn bedrijf in de groensector.
 • Giovani Oosters, Vous Lé Vous en Smaaksalon, vertelt over zijn opstart als horeca-ondernemer.

Persoonlijk advies tijdens een sessie van 30 minuten bij één van onze partners. Zit u met vragen rond prijsbepaling, het opmaken van contracten, het samenwerken met leveranciers of het opstarten van uw eigen zaak? Klik op de partners hieronder voor meer info over hun expertise:

 • Flanders DC
 • SYNTRA Limburg
 • PXL-MAD School of Arts
 • UNIZO Limburg
 • Starterslabo
 • VDAB

Doorlopende netwerkmarkt waar u vrijblijvend kennismaakt met de verschillende partners van de jobinspiratiebeurs en meer leert over hun algemene werking. Samen met u gaan we met een hapje en een drankje op zoek naar de juiste VAKman, expert of bedrijfsleider.

17.00 u. Einde

Inschrijven

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. Klik hier om u in te schrijven.
Er opent een voorgeprogrammeerde e-mail. Na het invullen en versturen, ontvangt u een bevestiging.

Wilt u een plekje reserveren bij één van de partners voor persoonlijk advies? Geef dan voor 20 september uw voorkeur aan bij inschrijving. Wij doen ons best om iedereen van een plekje te verzekeren.

Locatie

Wij verwelkomen u graag in het Kasteel van Bokrijk, te bereiken via parking 1.

Wat is de jobinspiratiebeurs?

Bokrijk verlegt continu zijn grenzen en geeft de volgende jaren hedendaagse relevantie aan bestaande technieken en VAKmanschap. Daarom is Bokrijk fier om voor de tweede keer organisator te zijn van de jobinspiratiebeurs ‘VAKmanschap Werkt’ op woensdag 27 september 2017. Samen met 11 partners bouwen we verder aan een succesvol concept met als doelstelling om iedereen die een job binnen VAKmanschap ambieert op een correcte manier te informeren en te adviseren.

Wat is VAKmanschap?

VAKmanschap is een combinatie van doorgedreven VAKkennis en het vermogen om deze kennis al doende in een kwalitatief product om te zetten. VAKmanschap vind je overal in de meest uiteenlopende domeinen. Of het nu gaat over juwelen maken, leder, textiel, hout bewerken of bakken: alles komt neer op het unieke samengaan van hoofd en handen, op een combinatie van fysieke arbeid en verbeeldingskracht. Een VAKman streeft naar kwaliteit eerder dan kwantiteit en creëert of maakt iets dat echt, eerlijk en puur is.

Wilt u er bij zijn?

Reserveer dan zeker woensdag 27 september in de agenda. Registreer u alvast via jobinspiratiebeurs@bokrijk.be, dan houden wij u op de hoogte. De officiële uitnodiging met het gedetailleerde programma volgt weldra.
Meer info.

Locatie

Wij verwelkomen u graag in het Kasteel van Bokrijk, te bereiken via parking 1.

Suggesties

Eerstvolgende events

Link naar de andere disciplines

Nieuwsbrief

Ondersteuning