MARKED @ MILANO

Designers Eva Menga en Cédric Etienne teken op 11 april present in Milaan. Op uitnodiging van Z33 en Cultuurplatform Design zullen de twee MARKED-ontwerpers er ook nieuw werk tonen. 

 

Eva Menga en Cédric Etienne creëerden onder de vleugels van MARKED respectievelijk een tafellamp STRUCT en de kurk-bouwstenen Corkinho en nu mogen de designers zich ook aan een internationaal publiek tonen. Dat doen ze in het Palazzo Clerici, in de prestigieuze Galleria del Tiepolo in Milaan.

De twee ontwerpers maken deel uit van de delegatie van Z33 en Cultuurplatform Design en zullen op vrijdag 11 april centraal staan in de Milanese palazzo. Eva Menga zal er in primeur twee nieuwe lichtobjecten voorstellen binnen de STRUCTcollectie. Cédric Etienne op zijn beurt presenteert er een nieuwe installatie met zijn cradle-to-cralde kurkbouwstenen Corkinho.

Palazzo Clerici ontvangt tijdens de designweek verschillende designers, galerijen en organisaties met naast Z33 ook BELEN, Biennale Interieur, Caeserstone met Raw Edges, experimentadesign met Space Caviar, Studio Formafantasma, Golran, KASK School of Arts Gent, Makers with Agendas, MU Eindhoven en Studio Minale-Maeda.

 

De MARKED pop-up expo vindt plaats op vrijdag 11 april, van 14u tot 19u in dGalleria del Tiepolo, Palazzo Clerici, Via Clerici 5, 20121 Milano (Zona Clerici, Duomo design district.)

Suggesties

Eerstvolgende events

Nieuwsbrief

Ondersteuning